Erika és Tamás: nyári lazac és földszínű elegencia

admin, 2012. augusztus 17. péntek

Tegnap startolt a fesztivál utca a Kolozsvári Magyar Napokon, ennek apropóján megkerestük a tegnapi nap legjobban öltözött nőjét és férfiját, és bemutatjuk nektek. A magyar napok alatt pedig tovább folytatjuk az akciót, s minden nap jönnek a legjobban öltözöttek.

Erika

 

“A lazac szín nyárias és most nagyon menő, ezért választottam ezt a felsőt. A nadrág kiválasztásánál elsősorban a kényelem volt a szempont, biciklivel közlekedem a városban, így nagyon praktikus. A szandálom is kényelmes, lapos. Az én magasságomhoz pont ideális. Szerintem találó a tintakék, lazac és fekete színkombináció.”

Szemüveg: egyszerű, barna Amerikában vásárolt
Felső: Tabitában turkált, Vero Moda
Nadrág: Outwear, Only
SzandálAerie

Tamás

 

“Tegnap érkeztünk vissza Magyarországról, és már nem volt egy tiszta trikóm se, ezért vettem inget. Mondjuk, ha kimegyek a világba, akkor szeretek jobban, jólöltözötten kinézni. Általában lezseren mégis elegánsan a mottóm, egy ing, egy zakó simán belefér. Akkor öltözöm sportosan, ha megyek valahová sportolni. A szemem zöldes színű, a színösszeállításnál arra szoktam figyelni, hogy ezzel összhangban válasszam, ezért általában zöldes és szürkés árnyalatú ruhákat választok, jellemzően földszíneket.”

Ing és cipő: Pull & Bear
Nadrág: Zara
Öv: teljesen egyszerű, semmi márka

Címkék: