Emőke és Zsolt: őszi elegancia és stílusos lazaság

admin, 2012. október 6. szombat

Javában zajlanak a 12. Filmtettfeszt vetítései Kolozsváron. Mi sem tétlenkedtünk, és megkerestük nektek a pénteki vetítések legjobban öltözött nőjét és férfiját. A filmnapok alatt pedig további mozis összeállításokkal jelentkezünk.

Emőke

“Egy kis bőrönddel érkeztem a Filmtettfesztre, és igyekeztem alkalomhoz illően egy kicsi elegánsabbra venni a figurát. Nem nagyon szoktam itthon vásárolni, mert nem élek itthon. Igyekszem minőségibb holmikba pénzt fektetni: inkább a jobb, de kevesebb elvet követem. Ősszel és télen inkább a visszafogottabb, sötétebb színeket kedvelem. Lehet, hogy klisésen hangzik, de mégis nagyon szeretem a fekete-szürke kombinációt. Nyáron kicsit engem is elkapott a neonláz, de erről mostanra leszoktam. Mostmár kifejezetten zavarnak a túl élénk színek.”

Ruha: Vila, Helsinkiből
Cipő: nem tudom a márkáját, Amszterdamból
Táska: Helsinkiben turkáltam két euróért, tevebőrből van

Zsolt

“Nem követem tudatosan a divatot. Valószínűleg tudattalanul követek valamilyen trendet, de nem nézem a kirakatokat vagy az embereket, hogyan öltözködnek. Mégis gyakran találkozok olyan emberekkel, akik hasonlóan öltözködnek, mint én. Bevásárlóközpontokban, plázákban és turkálókban szoktam vásárolni.”

Kalap: talán Debenhams, Budapestről
Zakó: H&M, üzletből
Sál és ing: turkáló, talán Tabita
Nadrág: Bershka, üzletből
Cipő: Converse, üzletből

6 hozzászólás ”

 1. kesztió:

  Az én időmben ezt a Converse lábbelit még teniszcipőnek hívták.

 2. bajszos nő:

  Ha ez a két öltözet stílusos, hajlandó vagyok egész életemben maradi sznobnak tituláltatni magam, de akkor is ez egész egyszerűen borzasztó. Főleg a csaj: a ruha szépecske, de az a cipő hozzá…

 3. Tagliatelle:

  A te idődben valószínűleg setét kommunizmus volt, Mester. Get over it!

 4. Tagliatelle:

  Lehet velem van a gond, de ha magamat BAJSZOS NŐnek nevezném (akár csak viccből is) – erősen hallgatnék, ha stílusról és divatról van szó…

 5. bajszos nő:

  Tagliatelle: egész biztosan veled van a baj, az én bajuszom iszonyú stílusos, minden ősszel a divatszínek szerint festem át. Most például bordó.

  :D

 6. trisha:

  A fiú no comment, látszik, hogy lefotóztad az első hipstert és nem sokat gondolkodtál a témán. Nade a lány fashion roadkill. Egyenként a ruhadarabokkal semmi gond nincs, csak az, hogy nem erre az alakra lettek szabva. A ruha leszorítja mellben, és kihangsúlyozza (az amúgyis széles) csípőit. A hossza miatt rövidíti a lábait. Csöppet sem őszies, egy nyári ruhához fölvett egy fekete harisnyát, és egy olyan cipőt, melyről valószínüleg azthiszi, bármihez megy, mert semleges színú. A nyakbavalónak (egyszerűen nem tudom másképp nevezi) meg egyszerűen semmi köze nincs az összeállításhoz. puszi.