art-e-zine

thistlelittle, 2010. december 22. szerda

Régi képek

Az art-e-zine egy olyan online, művészeti közösség, ahol a tagok különféle kártyákat készítenek. Mindenki olyan technikát használ, amely hozzá a legközelebb áll. A hangsúly ezen technikák segítségével, bármilyen anyag felhasználásával készülő alkotások kollázsszerűségén van, illetve azon, hogy a közösség összejövetelein az alkotók odaajándékozzák, elcseréljék kártyáikat, más alkotókkal, kiküszöbölve ezáltal a pénz használatát, egy alkotás megszerzésekor.

Kártyák

Az művek minden darabja egyfajta nosztalgikus hangulatot áraszt magából, hiszen az anyaghasználat sokfélesége ellenére a kártyák szinte mindegyikén ott vannak a fekete-fehér, esetleg szépia tónusokban és vintage ruhákban tündöklő romantikus alakok.

Egy könyv belseje

A rétegek megszámlálhatatlanok, sokszor textil, fém, műanyag, papír, festék egyaránt fellelhető egy kollázson belül.

Egy könyv belseje

A közösség weboldalán gyönyörű, letölthető fényképek vannak, azok számára, akik csatlakozni szeretnének a mozgalomhoz és ITT pedig megtekinthetőek az alkotók nevei és munkái.

Könyvek

A vintage divat, csipke és gyöngysorok kedvelőinek igazi csemegének számítanak azok az oldalak, ahonnan a régi fényképeket, pecséteket, újságpapírokat lehet böngészni.
Akinek megtetszett ez a stílus, azok a totallysevere websiteon találnak pár hasonló hangulatot keltő háttérképet.
Itt pedig bele lehet nézni egy, a csere kártyákról szóló szépséges könyvbe, végig lehet görgetni az oldalakon és élvezni a kollázsokat.

Címkék: , , , , , , ,