Andrea és Gáspár: pasztell rózsa és egy kis szín

admin, 2012. augusztus 18. szombat

Folytatjuk a tegnap elkezdett sorozatunkat, amelyben naponta bemutatjuk a Kolozsvári Magyar Napok legjobban öltözött nőjét és férfiját. Ma még egy meglepetésünk is van!

Andrea

 

“Ma a koncertekhez próbáltam öltözni, de egyébként nyáron szeretek ehhez hasonló egyszerű ruhákba járni. Alkalomtól függ, hogy mit részesítek előnyben. Ha egyszerűen csak kimegyek a városba, akkor inkább sportosan, kényelmesen szoktam öltözni. De a különlegesebb alkalmakkor jobban akarok kinézni. Szeretem, ha a színek összhangban vannak rajtam, és nincs túl sok belőlük. A természetesebb színeket szeretem: zöld, kék vagy éppen drapp. Inkább a pasztell árnyalatok jönnek be.”

Ruha: még anyukámé volt, csak átalakítottam
Szemüveg: Leonardo
Cipő: már nem tudom
Táska: Terra Nova

Gáspár

“Általában szolidan öltözködöm, viszont igyekszem egy kis színt belevinni, főleg ilyen alkalmakkor, mint ez a fesztivál. De különben nem fordítok nagy energiát az öltözködésemre, nem szoktam követni a divatot, így például azt sem tudom, hogy melyik szín a menő éppen. Nálam a vásárlás úgy történik, hogy meglátok valamit, akár az interneten is, s akkor beszerzek magamnak egy olyat. De ritkán vásárolok, évente egyszer-kétszer.”

Póló: New Yorker
Nadrág: H&M
Szandál: eBay-ről vásároltam

Szabó Ádám, harmonikaművész

“Hangulatomtól függ, hogy miben lépek fel. Szeretem az ilyen csíkos ingeket. A fekete nadrág pedig általános, gyakran lépek fel ehhez hasonlóban. Különben belefér akár egy zöld vagy egy rózsaszín rövidnadrág is. Nyáron szeretek sportosan öltözni, de fellépni mindig csak elegánsan. Mondjuk, ha nagyon meleg van, akkor egy rövidnadrág és a napellenzős kalap is belefér, mert nem bírja a szemem a napot.”

Ing: Zara
Nadrág: Zara
Cipő: egyszerű tornacipő

Címkék: