Advanced Style

thistlelittle, 2011. december 16. péntek

Ősz haj és személyes, kiforrott stílus, ez az a két dolog ami Ari Seth Cohen street fashion fotóst/ bloggert leginkább izgatja, inspirálja. New York utcáit róva az idősebb korosztály képviselői közül választ magának alanyokat, akiket lefotóz, majd képeiket közzéteszi az nevű blogon.

Lina Plioplyte készítette ezt a rövidfilmet, ennek segítségével bukkantam rá én is Ari blogjára.

Nem feltétlenül a ruhadarabok érdekesek (azok is!), nem az amit viselnek, hanem az ahogyan… ez leginkább persze a mozgással együtt érvényesül, ezért is tartom vagánynak a blog , amelyben riportok között böngészhetünk. Tippek, apró sztorik, színekről, jógáról, divatról… és az én személyes kedvencem: műszempillákról!

A blogon közzétett képek többet mondanak a habogásomnál, de sajnos ahogy egyre többet megnézek közülük, csak a hümmögés marad nem sokat tudok írni…lenyűgöző!

advanced style

Érdemes még leejteni az állat az tabnál is, ugyanis ez az a rész, ahova bárki beküldheti fényképét, aki büszke életkorára és szeret játszani a ruhákkal, színekkel, textilekkel. Ugyancsak ez az a rész, ahol a kilencvenegynéhany éves dívák képeiből felocsúdva az ember elszégyelli magát, hogy strandpapucsban, ócska pulóverben ül a laptop előtt. Ja és „divatblogot” ír…

Címkék: , , , , , , ,

Egy hozzászólás ”

  1. kövi sára:

    I am proud to be an ageless sharon stone :D